De 8e verjaardag van Dedoles


Bij Dedoles weten we dat elk van onze klanten houdt van vrolijke ontwerpen en vrijheid in het aankleden. Ontdek 8 interessante dingen die het afgelopen jaar bij Dedoles zijn gebeurd en u zult iets meer over ons te weten komen.


1. We hebben ons eigen productteam opgebouwd. Tot 90% van de nieuwe ontwerpen zijn afkomstig van onze eigen Slowaakse ontwerpers, die erin geslaagd zijn om in een jaar de Dedoles-collectie uit te breiden met meer dan 200 nieuwe producten. Een nieuwe productlijn van ondergoed, lage sokken en sportsokken is toegevoegd. We willen dat je altijd iets nieuws in onze collectie vindt waarmee we je kunnen verrassen en gelukkig kunnen maken.


2. Om de bestellingen beter te kunnen verwerken en nog meer tevreden klanten te hebben, hebben we nieuwe en grotere magazijnen gebouwd en hebben we onze website, IT en het magazijnsysteem verbeterd.


3. Samen met klanten heeft Dedoles Change 50.000 bomen geplant in het Tatra National Park, wat ongeveer 40 hectare vertegenwoordigt. Meer dan 700 vrijwilligers namen deel aan dit project. Bedankt!


4. We zijn uitgebreid naar nieuwe markten. Vandaag de dag worden onze producten niet alleen gekocht door mensen uit Slowakije, maar ook uit Tsjechië, Hongarije, Polen, Oostenrijk, Slovenië, Roemenië, Bulgarije, Kroatië, Duitsland, Frankrijk, België, Groot-Brittannië, Nederland en Ierland. En we hebben plannen om dat verder uit te breiden.


5. We zijn gegroeid met nieuwe medewerkers. Er zijn al meer dan 130! We zijn allemaal verschillend, maar samen vormen we een perfect team. De eigenaar en oprichter van het bedrijf, Jaro Chrapko, vierde zijn 30e verjaardag en verwacht gezinsuitbreiding, dus binnenkort zal er nog een klein Dedoles-lid bij komen!


6. Met de grote Socks Challenge-campagne hebben we in meer dan 10 landen het bewustzijn over het Down-syndroom kunnen vergroten. Dankzij jullie hebben we € 8.000 kunnen doneren aan de Vereniging voor het Downsyndroom in Slowakije en nog eens € 2.533 aan de internationale organisatie Down Syndrome International, die mensen en organisaties van over de hele wereld samenbrengt en ondersteunt. En dat zullen we blijven doen.


7. Zelfs het coronavirus hield ons niet tegen! Dankzij jullie hebben we € 55.830 gedoneerd aan de Wereldgezondheidsorganisatie om COVID-19 te bestrijden. We gaven bijna 4.000 paar "medische" sokken aan artsen en medisch personeel als dank voor hun toegewijde werk.


8. We hebben meer dan 700.000 mensen blij gemaakt.

We hebben alleen al in het afgelopen jaar meer dan een half miljoen orders verwerkt! Het is geweldig dat onze producten mensen gelukkig maken, ook al is dit soms in de kleine dingen.


We kijken nu al uit naar weer een succesvol Dedoles-jaar. Bedankt voor je steun, we kunnen dit alleen samen