Filosofie

We geven wel om...

Dedoles gelooft dat het veranderen van deze wereld tot een betere plaats afhankelijk is van onze dagelijkse beslissingen. Daarom verkopen we kleding en accessoires die alleen van hoogwaardige materialen zijn gemaakt en we vinden een ethische en duurzame productie belangrijk.

Door onze producten te kopen, maken onze klanten deel uit van een initiatief om van de wereld een betere plaats te maken.

HOE?

Elke nieuwe dag geeft ons de mogelijkheid om opnieuw te beginnen en beter te zijn. De mogelijkheid om meer te doen voor onszelf maar ook voor anderen en dat is wat mooi is aan het leven. Iedereen wil iets achterlaten... We willen een betere IK achter ons laten.

  • naar zichzelf toe,
  • naar de natuur toe,
  • naar de maatschappij en toekomstige generaties toe.

Naar zichzelf toe

We geven iedereen de kans om zijn of haar IK uit te drukken, op een originele, vrije en verantwoorde manier. We weten dat individualiteit de wereld mooi maakt. Daarom vindt u bij ons *het design* dat wat meer over u onthult door middel van gewone dingen zoals kleding. Tegelijkertijd verspreiden we een respect voor de stijl van anderen om ons heen. Alleen dan zullen we hier allemaal gelukkig zijn.

Naar de natuur toe

De natuur is een grote bron van inspiratie, materialen en energie. De natuur heeft ons ook geïnspireerd bij het creëren van onze merknaam Dedoles, omdat onze oprichter Jaro van mening is dat de principes van de natuur ook van toepassing zijn op de zakenwereld. Dedo ( grootvader) betekent wijsheid, ervaring, menselijkheid en vriendelijkheid. Les ( bos ) staat voor natuur, vrijheid en een bron van energie voor mensen.

Wist u dat ...

…...de merknaam Dedoles is een combinatie van twee sterke symbolen? Dedo ( grootvader) betekent wijsheid, ervaring, menselijkheid en vriendelijkheid. Les ( bos ) staat voor natuur, vrijheid en een bron van energie voor mensen.

Onze portfolio bestaat uit maatschappelijk verantwoorde producten. Tijdens hun productie lijdt niemand eronder, ze worden op een ethische manier en in een hoge kwaliteit vervaardigd die hun lange levensduur garandeert. We maken geen compromissen. Een lange levensduur van onze producten betekent geld besparen en minder textielafval. Wij controleren de sociale voordelen van alle Dedoles producten en dit is een van de redenen waarom u niet op één plaats hetzelfde productassortiment zult vinden.

We planten het bos

Voor ons zijn daden belangrijker dan statussen op sociale media. Daarom hebben we onze computers achtergelaten en hebben we aan het werk gegaan. Samen met onze klanten hebben we een bos geplant, een Dedoles bos. Bovendien gaan we door omdat we weten hoe belangrijk bossen zijn. Elke aankoop helpt om iets goeds te doen door de Munten van Dedoles.

Naar de maatschappij en toekomstige generaties toe

Bedrijven hebben een potentieel om de wereld te veranderen en een betere plaats ervan te maken. We beseffen dat onze medewerkers onze belangrijkste klanten zijn. Ze moeten overtuigd zijn van de waarden van ons bedrijf. Alleen als medewerkers overtuigd zijn van het belang van onze missie kunnen we onze klanten overtuigen, onszelf verbeteren en uiteindelijk de wereld een betere plaats om te wonen maken, voor ons en de toekomstige generaties.

We denken aan toekomstige generaties. We willen dat ook zij van de schoonheid van de natuur kunnen genieten met dezelfde middelen die we VANDAAG hebben. Wij zetten ons in ons bedrijf in voor het opstellen van ecologische voorschriften, het minimaliseren van afval en het verhogen van de kwaliteit en duurzaamheid van de materialen die bij de productie van onze producten worden gebruikt. Wij willen graag helpen, opleiden en delen. Daarom doen we elk jaar mee aan de zogenaamde Odd Sock Challenge waarbij iedereen 2 verschillende sokken draagt om kinderen met het syndroom van Down te helpen. Hun openhartigheid en spontaniteit inspireren ons enorm. Bekijk alle activiteiten die we doen om het bewustzijn te vergroten en duurzaamheid te ondersteunen. ( Be smarthead ) https://www.besmarthead.com/top-companies- we hebben daar een profiel.