Munten van Dedoles voor de WHO

Vanwege de situatie tijdens de coronaviruspandemie, van 16 maart tot 31 mei 2020, hebben we het doel van onze verzameling tijdelijk gewijzigd om het fonds van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) te ondersteunen om de bestrijding van de pandemie effectiever te maken. Samen hebben we 55 830 euro's bijgedragen, waarvoor onze hartelijke dank.


De Covid-19 pandemie heeft ons allemaal verrast. We moesten allemaal meteen op de situatie reageren, ook bij Dedoles.

Wij hebben onder meer het doel van de via Munten van Dedoles verrichte bijdragen gewijzigd. In normale omstandigheden krijgen onze klanten de kans om bij te dragen aan het planten van bomen bij het betalen van hun aankopen. Door de huidige situatie hebben we beslist om tijdelijk het doel van de inzameling te veranderen. Omdat Dedoles nu in meer dan 20 landen operatief is, leek het ons een geschikte oplossing om 100% van al het ingezamelde geld te geven aan de Wereld Gezondheidsorganisatie (WHO) om de strijd tegen de pandemie effectiever te maken. We verdubbelden zelfs het bedrag.

Nuttige info:

Levering van goederen
Uw pakket wordt door een bezorger aan de deur geleverd. Vanwege beschermende maatregelen hebben wij de mogelijkheid om de pakketten persoonlijk af te halen in onze filialen tijdelijk opgeheven.


Hoe moet ik me voorbereiden op de ontvangst van het pakket?
Wij raden u aan om een mondkap te dragen. Vergeet niet uw handen te wassen na ontvangst van het pakket.


Retour en claim
Veel van onze medewerkers bleven thuis met hun kinderen. Hierdoor kan de doorlooptijd van uw claims en retouren worden verlengd. Om deze reden hebben wij de retour- of claimtermijn op 100 dagen gesteld.

Veiligheid van onze medewerkers
We stellen iedereen, wiens functieomschrijving het toelaat, in staat om vanuit huis te werken. We hebben het niveau van de hygiëne in ons magazijn verhoogd en de reiniging en de desinfectie van de werkplekken geïntensiveerd.


Wij wensen u allen veel gezondheid, kracht en optimisme toe. We kunnen het samen doen.

Uw Dedoles team