Pride 2021


Wij zijn trots op onze kleuren 🏳️‍🌈

De kleurrijke regenboogvlag is al sinds 1978 een symbool van de LGBT+ gemeenschap. De vlag symboliseert trots, en de regenboog is een symbool van de natuur en spontaniteit. Het is bedoeld om mensen aan te moedigen niet in een leugen te leven. Onze PRIDE-collectie heeft hetzelfde doel - met deze kleding kun je je ware zelf uitdrukken.


Wij vieren #PRIDE2021

Stereotypen zijn saai. Bij Dedoles zijn we tegen elke vorm van discriminatie. Wij vieren de diversiteit, vrolijkheid en authenticiteit van ieder van ons. Onze regenboogcollectie weerspiegelt onze houding - liefde en mode kennen geen grenzen.Waarom juni?

Het was in juni 1969 dat de Stonewall-rellen begonnen. Deze rellen worden beschouwd als het begin van de strijd voor gelijke rechten en het einde van de vervolging van de LGBT+ gemeenschap in de Verenigde Staten en geleidelijk aan over de hele wereld. Het herinnert ons elk jaar aan de moed van de mensen die besloten hebben de wereld waarin ze geboren zijn te veranderen en een einde te maken aan de langdurige onderdrukking.