Hento Toto x Dedoles

Dedoles komt met een unieke gelimiteerde collectie sokken. Ze zijn gemaakt in samenwerking met HENTO TOTO, een inclusief creatief merk dat geschoolde kunstenaars met een verstandelijke beperking samenbrengt met professionele grafici, ontwerpers en illustratoren.

 

"Mensen met een verstandelijke beperking zouden vaak graag willen werken, maar ze hebben niet altijd de kans en krijgen die ook niet. Ik ben blij dat we door onze samenwerking met het merk HENTO TOTO een uniek concept van arbeidsintegratie hebben kunnen ondersteunen dat een inspiratiebron kan zijn voor andere organisaties," aldus Jana Hrubcová, Sustainability Manager bij Dedoles.

Deze collectie Limited Edition sokken is tot stand gekomen door een samenwerking van zeven tekenaars die de patronen ontworpen hebben, die verder uitgewerkt werden door de ontwerpers van Dedoles.

Over het creatieve merk Hento Toto 

Het inclusieve creatieve merk HENTO TOTO vertegenwoordigt een innovatief model van arbeidsintegratie. Het heeft mensen met een verstandelijke handicap in dienst als tekenaars die samenwerken met professionele grafici, ontwerpers en illustratoren. Het wordt vertegenwoordigd door de vereniging "Bol raz jeden človek", die sinds 2006 mensen met een verstandelijke handicap helpt.

www.instagram.com/hento_toto_official/

www.hentototo.sk